Verkkolasku.fi
Kirjautuminen
Unohditko tunnuksesi?
Ostolaskujen käsittely

Verkkolasku.fi on laskuautomaatioratkaisu ostolaskujen käsittelyyn

Verkkolasku.Fi -palvelu on monikanavainen ostolaskujen hallintajärjestelmä, joka on helppo integroida nykyiseen taloushallinnon järjestelmääsi.

Palvelu on kustannustehokas ja soveltuu hyvin keskisuurille ja suurille yrityksille.

Valitse palvelut tarpeen mukaan

Voit valita Verkkolasku.fi -palvelusta juuri yrityksellesi soveltuvan palvelukokonaisuuden. 

 1. Verkkolaskujen vastaanotto
 2. Skannauspalvelu
 3. Sähköpostilaskut
 4. Tiliöinti ja esikäsittely
 5. Kierrätys ja sähköinen arkisto
 6. Integraatio nykyiseen järjestelmääsi

Palvelun käyttöönotto

 1. Rekisteröi yrityksellesi palvelu käyttöön alla olevalla lomakkeella. Voit käyttää palvelua veloituksetta ensimmäisen kuukauden ajan.
 2. Samalla rekisteröit yrityksellesi verkkolaskuosoitteen, johon voit heti vastaanottaa verkkolaskuja.
 3. Kun olet rekisteröinyt yrityksesi palveluun, asiaskaspalvelumme ottaa yhteyttä ja opastaa testikäytössä.

 

Lataa Verkkolasku.Fi - Ostolaskut -palvelukuvaus tästä.

 

Ostolaskujen vastaanotto

Verkkolaskut

Verkkolaskut saapuvat suoraan palveluun ilman erillistä noutoa pankista tai operaattorilta. Järjestelmä on kytketty suoraan operaattoripalveluun.

Paperilaskut - skannauspalvelu

Annamme käyttöösi postilokero-osoitteen, johon voit ohjata kaikki saapuvat paperilaskut. Skannaamme laskut ja muunnamme ne sähköiseen muotoon.

Sähköpostin liitteenä

Annamme käyttöösi ostolaskujen vastaanottoa varten tarkoitetun yrityskohtaisen sähköpostiosoitteen. Sähköpostin liitteenä saapuvat ostolaskut saapuvat suoraan järjestelmään, ja näkyvät kuten skannatut laskut.

 

Ostolaskujen kierrätys ja sähköinen arkisto

Saapuneet ostolaskut voi esikatsella, antaa oikealle henkilölle hyväksyttäväksi, tiliöidä ja hyväksyä Verkkolasku.fi -palvelussa. Tämän jälkeen laskut siirtyvät ostoreskontraan ja maksatukseen. 

Kaikki saapuneet laskut säilyvät järjestelmässä sähköisessä arkistossa. Laskut voi siirtää helposti käyttöarkistosta lain vaatimaan pysyväisarkistoon.

 

Integraatiot muihin järjestelmiin

Ostolaskupalvelumme on yhteensopiva markkinoiden johtavien ohjelmistojen kanssa. Asiakkaillamme on käytössään mm. SAP, Microsoft Dynamics ja Visma -ohjelmistoja. 

Lataa Verkkolasku.Fi - Ostolaskut -palvelukuvaus tästä.

Pyydä lisätietoa ja tarpeenne mukaan räätälöity tarjous:

Puhelin: 09 222 1185

Sähköposti: info@verkkolasku.fi

 Rekisteröidy alla olevalla lomakkeella 

Otat palvelun käyttöösi täyttämällä alla olevan lomakkeen ja hyväksymällä sopimusehdot. Tämän jälkeen seuraavalla sivulla vahvistat antamasi tiedot, jonka jälkeen saat sähköpostilla ohjeet rekisteröintiprosessin jatkamiseen.

 

Tyytyväisyystakuu: 

Käytä palvelua ensimmäisen kuukauden ajan veloituksetta. 

Tutustu alla oleviin sopimusehtoihin, ja rekisteröi yrityksesi palveluun.

Ostolaskut


 


Täytä yrityksesi tietosi:

Yritys
Maa
Y-tunnus
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Kotisivu
Yhteyshenkilön nimi
Puhelin
Sähköposti
 

VERKKOLASKU.FI - PALVELUSOPIMUS

PIENYRITYSPALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT

1. Sopimus ja sen kohde

1.1 Tällä sopimuksella Asiakas ja C3i Solutions Finland Oy (C3i Solutions) sopivat VERKKOLASKU.FI -palvelun käytöstä ja verkkolaskujen sanomanvälityspalvelusta. Palvelun käyttö veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

2. Palvelun toimittaminen

2.1 Palvelun voi ottaa käyttöön heti kun web-hakemus on rekisteröity. Käyttöönoton tukeen liittyvistä kuluista laskutetaan erikseen aikaveloitusperusteisesti, ellei muuta ole erikseen sovittu. Sähköpostituki sisältyy kuukausihintaan. C3i Solutions ei valvo Asiakkaan lähettämää tai vastaanottamaa sanomasisältöä, eikä vastaa sanomien sisältämien tietojen mahdollisesti virheellisestä, lainvastaisesta tai loukkaavasta sisällöstä. C3i Solutions ei vastaa operaattoripalvelun kautta lähetettyjen sanomien mahdollisesta viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista vahingoista.

3. Palvelun virhe ja virheen korjaaminen

3.1 Palvelussa on virhe, jos Verkkolasku.fi -palveluliittymä ei toimi. C3i Solutions:n vastuu palvelun virheestä rajoittuu palvelun korjaamiseen. C3i Solutions aloittaa virheen korjaamisen välittömästi saatuaan tiedon virheestä.

Virheeksi ei katsota yhteyden muodostamisen epäonnistumista siinä tapauksessa, että se johtuu Asiakkaan oman tietoverkon, tai yleisen Internet -verkon yhteysongelmista. C3i Solutions ylläpitää palvelut käyttökunnossa 24/7.

4. Laskutus ja maksuehdot

4.1 Asiakas maksaa C3i Solutions:lle palveluista ja niiden käytöstä hinnaston mukaisesti. Palvelut laskutetaan kuukausittain. Maksut on maksettava viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä. C3i Solutions:lla on oikeus muuttaa hinnastojaan sekä palvelujen käytöstä laskutettavia maksuja ilmoittamalla Asiakkaalle vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutoksen voimaantuloa. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa sopimus päättymään välittömästi korotettujen hintojen tullessa voimaan.

4.2 Verkkolasku.fi -palvelu on tarkoitettu pienyrittäjän asiakashallintaan ja verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottoon. Palvelua voi laajentaa muilla maksullisilla lisäpalveluilla.

4.3 Starter -palvelujen käyttö maksetaan etukäteen verkkopankkitunnuksilla. Yhteistyökumppanimme on Suomen Verkkomaksut Oy.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

C3i Solutions Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa palvelun ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7, Ohjelmakaari 10, 40500 JYVÄSKYLÄ, Puhelin: 0207 181830.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

5. C3i Solutions:in vastuu ja vastuun rajoitukset

5.1 C3i Solutions:in vahingonkorvausvelvollisuus palvelussa aiheutuneista vahingoista rajoittuu Asiakkaalle toimitetun palvelun Hankinta-arvoon. C3i Solutions korvaa ensisijaisesti virheellisen palvelun virheettömällä suorituksella. C3i Solutions ei ole vastuussa:

 • välillisistä ja/tai epäsuorista vahingoista

 • virheistä jotka johtuvat Asiakkaan lähettämän aineiston virheellisyydestä

 • palvelukatkoista, viivästyksistä, virheistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat Asiakkaan, kolmannen osapuolen ( esim. ulkopuolisen tulostuspalvelun suorittajan, vastaanottajan tai pankin) tai viranomaisen toiminnasta

 • vahingoista, jotka aiheutuvat tietoverkkojen, tietojärjestelmien tai tietoliikenneyhteyksien teknisten vikojen, häiriöiden, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista tai tietoliikennehäiriöistä, taikka muusta vastaavast syystä eikä näistä syistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta

 • vahingoista, jotka johtuvat siitä, ettei palvelu kokonaan tai osaksi ole käytettävissä. Notebeat sitoutuu kuitenkin mahdollisuuksien mukaan vähentämään tapahtuman haittavaikutuksia.

 • vahingoista kolmannelle osapuolelle

6. Verkkolaskuosoitteisto

6.1 Operaattoripalvelun tuottava Apix Messaging on sitoutunut rekisteröimään Asiakkaan Tieken ylläpitämään julkiseen verkkolaskuosoitteistoon.

7. Ylivoimainen este ( Force Majeure )

7.1 Osapuoli vapautuu velvoitteistaan ja velvollisuudestaan maksaa vahingonkorvausta, jos sopimusvelvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättäjättäminen johtuu vapauttamisperusteista. Vapauttamisperusteeksi (Force Majeure) katsotaan sellainen sopimuksen syntymisen jälkeen tapahtunut epätavallinen asiaan vaikuttava tapahtuma, jota sopimuspuolen ei ole syytä ottaa huomioon sopimusta tehtäessä ja joka on sopimuspuolista riippumaton, tai jonka vaikutusta ei voida kohtuudella välttää tai voittaa.

8. Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

8.1 Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Erimielisyydet, joita ei voida osapuolten kesken neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

9. Palvelusopimuksen voimassaolo

9.1 Sopimus tulee voimaan heti kun Asiakas on hyväksynyt nämä sopimusehdot. Irtisanomisaika on molemmin puolin yksi (1) kuukausi. Asiakas voi irtisanoa sopimuksen rekisteröintikalenterikuukauden aikana. Rekisteröintikuukauden aikana peruspalvelun käyttö on maksutonta. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Hyväksyn sopimuksen ehdot.